Hjem,
kjære hjem

Hjemmeteknologi for deg som er mer opptatt av hjemmet enn av teknologien.

Smarthus på 1, 2, 3

Gjør hjemmet ditt levende! La døgnrytmen din, været og solen skru huset av og på.

Lys som reagerer på bevegelse, varmeovner som justerer seg ned på natten og smarte sensorer som passer på både deg og de du er glad i. Med Hitch er det enklere enn noen gang å gjøre hjemmet ditt smart. Du setter det enkelt opp selv, legger til så mange smarte enheter du vil – og styrer alt i én app. 

Den enkle måten å gjøre hjemmet ditt smart

Hitch-appen

Hitch-appen

Hitch-appen er enkel å bruke. Når du har satt opp hvordan hussentralen og enhetene dine skal oppføre seg; når de skal slå seg av og på og hva de skal varsle deg om, kan du legge telefonen i lomma. Hitch-appen sier fra om det er noe du trenger å vite.

Hussentralen

Hussentralen

Hussentralen er en liten boks du snakker med fra appen på telefonen din, og som snakker videre til enhetene dine. Den får for eksempel beskjed om aktivitet fra bevegelsessensoren og sender beskjed videre til deg.

Ditt nye hjem

Ditt nye hjem

Du trenger ikke elektriker eller omfattende montering. Bare hussentralen, noen enheter og internettforbindelse – og så er du klar for ditt nye Hitch-hjem. 

Enklere, tryggere, grønnere.

Hitch-abonnementet gir deg alltid hjelp om du trenger, alltid en fresh tjeneste og alltid noe nytt

Trenger du hjelp er vi her for deg
Kontakt oss på telefon, e-post eller Facebook, se Vanlige spørsmål og våre instruksjonsvideoer, og få brukertips under Lev med Hitch og bloggen som snart kommer.

Tjenesten er alltid fresh
Appen og programvaren er alltid oppdatert, brukervennlig og stabil. Utviklet i samarbeid med Deutsche Telekom og tilpasset det norske markedet.

Du får alltid noe nytt
Nye produkter og funksjoner legges til fortløpende. Dermed er du sikker på at du alltid har tilgang til det nyeste innen smarte hjem.