Gjør verden og deg selv en grønn tjeneste

Visste du at du kan spare penger ved å gjøre verden litt mer miljøvennlig? Hjemmeteknologien redder kanskje ikke verden enda, men smart energistyring i boligen din er et godt sted å begynne for å tenke grønnere.

Koblingen mellom miljø og strømforbruk

Hvorfor bør vi beskytte miljøet ved å spare strøm? Mange vil nok argumentere for at det ikke finnes noen kobling mellom klima og bruk av strøm i Norge. Men det er mange som ikke vet at vi importerer ikke-fornybar kraft fra utlandet. Dette forbruket kan reduseres og dermed påvirke miljøet og klimaet globalt.

Gjør enkle grep

Ved å være bevisst på når du bruker både lys og varme, er du i full gang med å tenke miljøbevisst. Historisk sett har vi en tendens til tenke at strøm er et felles, norsk gode. De siste årene har det skjedd en revolusjon på smart teknologi. Nå kan du med noen få grep og liten investering, både kontrollere strømforbruket automatisk og styre hjemmet ditt enklere og smartere. Med vår hussentral kan du lett koble på andre smarte enheter som gjør at hele hjemmet ditt styres med en enkel app.

Slik kutter du

Ved å investere i smart teknologi i hjemmet ditt kan du sette lys og TV til å skru seg av på et visst tidspunkt hver kveld – og motsatt, når du våkner opp. Hitch-appen er så smart at du til og med kan programmere kaffetrakteren til å brygge deg en deilig kopp idet du setter beina ut av sengen om morgenen.

Når du i farta tar med deg klærne og kaffekoppen inn på badet – slår lyset seg automatisk på. Når du forlater det, slår lyset seg av. En bevegelsessensor er hendig i de rommene du ikke vanligvis oppholder deg mye; eksempelvis gangen, garderoben, kjøkkenet og badet. Du sparer strøm uten å tenke på det.

I det du er ute av huset og på vei til jobb, finner du kanskje ut at du har glemt å skru av lyset på soverommet. Da er det kjekt at du kan, med et lett  tastetrykk, skru av lyset med Hitch-appen. Fjernstyr varmen slik at energiforbruket synker i takt med strømregningen, slik gjør du miljøet en grønn tjeneste!*

For å styre strømmen din anbefaler vi følgende komponenter:

Hitch tilbyr smarthusløsninger som gjør livet enklere, øker miljøbevisstheten og gir bedre livskvalitet. Vi gir deg smarthusløsningen du trenger samlet i én app.

*Krever ekstern temperaturmåler. Ventet på lager november/desember 2018.