Om Hitch

En enkel og brukervennlig app-styrt smarthusløsning – på norsk

Hitch er et norsk selskap og tilbyr smarthusløsninger som gjør hverdagen enklere, øker miljøbevisstheten og gir bedre livskvalitet. Vi gir våre kunder den ene smarthusløsningen de trenger. Alt i én app – åpen for over 100 ulike sensorer, lyspærer, hvitevarer, panelovner og så videre fra kjente merkevarer som Sonos, Phillips, Osram, med flere. Du får også gode løsninger innen energistyring og omsorg for de du er glad i.

Som kunde kan du dermed være trygg på at du til enhver tid har en moderne og alltid oppdatert smarthusløsning som dekker behovet i dag – og i morgen. Hitch Smarthus er brukervennlig. Skulle du allikevel trenge hjelp eller ha spørsmål har vi et kundesenter som er klar til å hjelpe deg.

Deutsche Telekom er litt Hitch

Siden 2015 har Hitch jobbet for å tilby våre partnere og kunder en god smarthusløsning. Gjennom et strategisk samarbeid med Deutsche Telekom er vi nå klar for å levere!

En eksklusiv avtale med Deutsche Telekom gir Hitch enerett på deres prisbelønte plattform i det norske markedet. Dette gir våre kunder tilgang til mange nye produkter hvert år. I tillegg får du en alltid oppdatert app som gir deg nye og spennende muligheter. I vårt europeiske partnerskap er det nå 7 nasjonale partnere – fra Hellas i sør til Norge i nord. For våre kunder betyr dette en plattform i stadig utvikling og med høy tilgjengelighet.

Hitch er energistyring

Våre partnere er opptatt av energiproduksjon, energinett og energibruk. Det er også vi! Derfor er vi allerede i gang med energistyring - og mer kommer. Våre kunder skal alltid ha den mest oppdaterte energistyringen på markedet – for å spare miljøet, og for å spare penger.

Hitch er overalt

Hitch er eid av 15 ulike energiselskap fra Hammerfest i nord til Rakkestad i sør og Finnås i vest. Disse og flere er også våre partnere i det norske markedet. Våre partnere selger sammen med oss løsningen til norske sluttkunder.

I dag har Hitch fire ansatte med arbeidsted i Oslo og Hammerfest. I tillegg bruker vi gode folk som leies inn fra våre partnere.

Gjennom nettbutikken kan du uansett hvor du bor få vår smarthusløsning.
Prøv oss da vel!